06 November 2008

My Birthday, My 1st Anniversary

Yeah, today I turn 25! sekarang aku kat Kuantan.. xde la nak celebrate ape2 pon.. cume tggu Afat balik hari nih.. dgn adenye suami disisi barula rase best sket.. and Ade Affan juge dah cukup membahagiekan aku.. Thanks kat kengkawan yg wish.. (oh yang penting aku nak beday kek blueberry cheese cake..) dah abes pantang, mulela mengidam nak mkn mcm2... oh aku juge wish cepatla dapat keje kat Kerteh or kat Kuantan..
Last two days is my 1st anniversary, 4 nov 2007.. dah ade baby 2 bulan pon.. eheh.. (aku kat CC nih, x leh nak dok lame2 update blog sbb sian Affan kat umah tuh..) so, bleh la bace kat blog suamiku, Afat pasal entry anniversary kat sini. hmm dah setahun juge lah kitorg kawin.. rase cam kejap betul mase berlalu.. dalam setahun kitorg kawin nih, dah pindah rumah, dah ade baby, Afat dah tuka keje and aku dah benti keje juge.. so many things can happen in only 1 year. tahun depan x tau la ape lagi surprise yang akan berlaku.. hopefully sume nye membahagiekan n menggembirekan.. aku ok je.. dok kat mane pon aku gembire jek asalkan adenye Afat n Affan disisi.. they make my life complete..
Thanks to mak abah aku, and Ibu & Abah yang selalu mendoakan kebahagiaan kami.. berkat doa semue lah yang mengukuhkan lagi ikatan kami.. semoge berkekalan sampai seribu tahun lagi.. amin... x mau la jadi cam Norman Hakim ngan Abby tuh.. eheh..

3 comments:

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

hepy bday afzannnnnnnnnnnn! =)

najiba said...

ala nk blueberry cheese cake ke. tatau ko suke cake tuh. papepn g amik cake ko kt blog aku hehe...

Omecool20 said...

Happy Birthday to awak, Afzan :) n juga Happy Anniversary to both you ... :D

Ome, Linda, Zara

Blog Widget by LinkWithin