13 November 2008

Cerita Afzan

Hari nih, tgk Affan dah kenyang minum susu n nyenyak tido, aku pon start kete gi cc jap.. lagipon hari nih ade pasar mlm. dkt area cc nih, kang bleh la beli air soya ke, ayam goreng ke.. lapar nih.. ehehe.. Setiap hari Kamis juge menunggu suamiku balik.. die biasenye mlm baru sampai.. x pelah.. esok bleh kuar jalan2 ngan Affan ye..
Kamis lepas yg beday aku tuh, aku gi pasar mlm ngan mak aku, tgh dok membeli belah tu, Afat asek call soh balik ckp Affan nangis.. cepat2 aku balik, x sempat la nak beli kuih byk2 lagi.. sampai umah, tgk apsal gelap je, rupenye jeng jeng jeng "happy birthday to you~~~" Afat nyanyi lagu beday ngan kek kat atas meje dpn pintu tuh dgn lilin nye yg dah nk sampai separuh cair.. eheh.. surprise la tuh.. ingatkan betul2 affan nangis.. wat risau jek.. hmm..dapat gak la mkn kek blueberry.. tapi bukan cheese kek.. die dah pakat ngan adek aku.. dah tuh mkn la kek ngan makanan2 yg dibeli kat pasar mlm tuh.. ajak la tunang adek aku kat seblah umah tu mkn same..
hmm, oklah nnt2 aku upload gambarnye..

1 comment:

wALLAbiezz said...

laaa sweet nye surprise bday celebration tu ;)

Blog Widget by LinkWithin