25 November 2008

Random pictures update

Nih just nak update beberape gambar seperti yang dijanjikan dolu2..
(Tak leh nak wat entry panjang2, sbb kat cc nih.. nak cepat balik..)

1. Nih mase gi KL harituh, dok umah Pak Teh Afat, Yus datang melawat aku.. dapatla aku tgk baby die, Elfy yang tua sebulan dari Affan..



2. Mase kat Kl ariruh Abie juge datang ngan Linda, die bawak Big Apple Donut.. First time aku dapat makan setelah mengidam begitu lame..



3. Nih gambar mase beday aku 6 nov arituh.. surprise la katekan.. pakai baju pon comot je, baru balik pasar malam lak tuh..





4. Nih kat Pantai Balok.. mase tuh ade pertandingan memancing anjuran JPJ.. Abah aku jadi urusetia. kitorg pon gila tengok.. bawak Affan sekali..



5. Nih gambar kat Klinik. Bawak Affan gi Klinik sbb die demam.. lepas tuh, akulak yg demam.. huhu


Sekian..

13 November 2008

Cerita Afzan

Hari nih, tgk Affan dah kenyang minum susu n nyenyak tido, aku pon start kete gi cc jap.. lagipon hari nih ade pasar mlm. dkt area cc nih, kang bleh la beli air soya ke, ayam goreng ke.. lapar nih.. ehehe.. Setiap hari Kamis juge menunggu suamiku balik.. die biasenye mlm baru sampai.. x pelah.. esok bleh kuar jalan2 ngan Affan ye..
Kamis lepas yg beday aku tuh, aku gi pasar mlm ngan mak aku, tgh dok membeli belah tu, Afat asek call soh balik ckp Affan nangis.. cepat2 aku balik, x sempat la nak beli kuih byk2 lagi.. sampai umah, tgk apsal gelap je, rupenye jeng jeng jeng "happy birthday to you~~~" Afat nyanyi lagu beday ngan kek kat atas meje dpn pintu tuh dgn lilin nye yg dah nk sampai separuh cair.. eheh.. surprise la tuh.. ingatkan betul2 affan nangis.. wat risau jek.. hmm..dapat gak la mkn kek blueberry.. tapi bukan cheese kek.. die dah pakat ngan adek aku.. dah tuh mkn la kek ngan makanan2 yg dibeli kat pasar mlm tuh.. ajak la tunang adek aku kat seblah umah tu mkn same..
hmm, oklah nnt2 aku upload gambarnye..

06 November 2008

My Birthday, My 1st Anniversary

Yeah, today I turn 25! sekarang aku kat Kuantan.. xde la nak celebrate ape2 pon.. cume tggu Afat balik hari nih.. dgn adenye suami disisi barula rase best sket.. and Ade Affan juge dah cukup membahagiekan aku.. Thanks kat kengkawan yg wish.. (oh yang penting aku nak beday kek blueberry cheese cake..) dah abes pantang, mulela mengidam nak mkn mcm2... oh aku juge wish cepatla dapat keje kat Kerteh or kat Kuantan..
Last two days is my 1st anniversary, 4 nov 2007.. dah ade baby 2 bulan pon.. eheh.. (aku kat CC nih, x leh nak dok lame2 update blog sbb sian Affan kat umah tuh..) so, bleh la bace kat blog suamiku, Afat pasal entry anniversary kat sini. hmm dah setahun juge lah kitorg kawin.. rase cam kejap betul mase berlalu.. dalam setahun kitorg kawin nih, dah pindah rumah, dah ade baby, Afat dah tuka keje and aku dah benti keje juge.. so many things can happen in only 1 year. tahun depan x tau la ape lagi surprise yang akan berlaku.. hopefully sume nye membahagiekan n menggembirekan.. aku ok je.. dok kat mane pon aku gembire jek asalkan adenye Afat n Affan disisi.. they make my life complete..
Thanks to mak abah aku, and Ibu & Abah yang selalu mendoakan kebahagiaan kami.. berkat doa semue lah yang mengukuhkan lagi ikatan kami.. semoge berkekalan sampai seribu tahun lagi.. amin... x mau la jadi cam Norman Hakim ngan Abby tuh.. eheh..
Blog Widget by LinkWithin