01 October 2008

Salam Syawal..

Selamat Hari Raya Aidilfitri to all!!

Tahun nih 1st time tak beraye kat umah aku (Kuantan). Skang nih kat Bidor lagi. Esok (Raye ke-2) pagi2 baru gerak balik ke Kuantan. Tahun depan beraye still single lg.. tahun nih, dah bertige.. dgn suamiku n baby..

Skang still dalam pantang lagi.. dah 34 hari. Raye ke-6 nnt baru la cukup 40 hari berpantang.. tapi dah boleh la mkn mende lain sesket.. rase gak la biskut raye tuh.


Ok, ni maybe last entry b4 balik ke kuantan.. pasnih susah la nak update blog sbb kat kampung x de pc la.. huhu.. so mmg blog ni akan x terupdate sampai la aku dpt peluang access internet kat memane..

Pas nih pulak aku akan terus berade kat Kuantan, dah x dok KL lagi. Akan cari keje kat Kerteh or Kuantan je la. Maybe gi Kl pon utk pindah2 barang nanti.. So, to all my friends kat KL tu, bye korang.. ntah bile la nak jumpe lagi kan. kalo korg gi Kuantan ke, calling2 la aku..

Di Hari Raye nih aku nak mintak maaf pade semue, pade kawan2 tuh, andai ade terbuat salah silap.. halal ye makan minum.. pasnih dah susah nak jumpe.. so, maafkan la segale k
esilapan atau terkasar bahase yang tak disengaje kan..

Terime kasih juge utk famili mertua aku, Ibu ngan Ayah yang jage aku selame sebulan berpantang kat sini and jage Affan dgn penuh kasih sayang.. Ibu jangan sedeh tau ingatkan cucu.. Nnt Affan pon nangis kang..

Ok, Salam Syawal dari Afzan, Afat & Affan..

Me, Affan and family Afat..

2 comments:

speedrider said...

tahniah Mr and Mrs Afat. Aku pun tak dapat nak wish panjang2 kat hp apat sebab aku pun tgh bz giler la ni.
Salam Tahniah.. Alhamdulillah
mus

" NoBoDy " said...

Selamat Hari Raya babe

Blog Widget by LinkWithin