31 October 2008

Dah update

Haa.. nih aku dah byk update crite aku and gambar Affan.. Gi jenguk kat blog Affan tu utk tgk gambar2 and video die.. kat friendster ngan facebook aku pon dah di uploadkan gambar2 die.. Pasnih x tau lg la bile bleh update lg sbb kat kuantan x de pc..

Byk sgt gambar Affan, rasenye sume nak di upload..

Esok kami dah nk ke KL dari Bidor ni.. Sebabnye papa Affan ade meeting kat kl hari isnin pagi..So jumpe die kat sane la.. die dpt tido hotel, kitorg menumpang je la kat memane..eheh.. nanti papanye dtg kl hari Ahad, isnin die meeting pagi je, ptg tu leh la balik kuantan. X dela jauh sgt papanye nak amek kami kat Bidor dari Kerteh tu.


oklah bye... semuge bertemu lg di entry akan dtg (x tau bile)..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin