15 August 2008

It's Afat's Birthday!

Today 15 August Beday Suami ku yang ke 30.. ahaha.. Xpe2..tercapai gak hajat die nak ade baby by umur 30.. Insyaallah, x lame lagi kuar la "beday present" Abg tuh ye.. Tapi delay la sket bebepare minggu. Tu la hadiah paling bermakne yang boleh di beri oleh org tersyg abg nih..

So wishing him a very2 Happy Birthday.. So glad to be by his side and I love him more each day..

(Gambar sekadar hiasan)

Afat pon baru dapat offer keje kat Kerteh. Lame gak kitorg pikir n buat decision nak accept ke x.. last2 terime jelah.. maybe rezeki baby kot dapat keje baru time2 camnih. Tp banyak mende nak kene pikir, dgn aku nak bersalinnye, die nak tuka kerje n nak kene pindah umah nye.. Aku lak nak benti IBM ke x? Huhu.. a very tough decision, n byk perubahan yg akan berlaku nnt. X pernah sangke x dok kat KL lagik..

So, Afat akan start keje kat Kerteh 21 Sept ni. Agak2 seminggu lepas aku nye due date. Pastuh aku balik berpantang kat Kuantan, so dekat la dari Kerteh.. Cumenye lps abes pantang tuh x tau lg nak berenti trus dr IBM ke x.. kalo aku dah dapat keje kat sane, x pe gak.. kalo x, ssh gak la.. Dah la ade baby nnt, kos idup dah bertambah.. tapi x sanggup lak dok berjauhan ngan Afat. Lagila x best kalo x bersusah payah bersame2 besarkan baby.. ehehe.. So, mcm2 mane pon aku akan ikut die pindah gak.. Tempat seorang isteri kan disisi suaminye.. Aku x kisah je, asalkan kitorg bahagie.. Cume bab nak pindah rumah tuh, maybe lepas berpantang kot baru pikir.. Sayang gak umah skang, dah cukup selesa n best dah..

So, korang .. wish us all the best ngan life baru nnt, dgn org baru, tempat baru n keje baru.. Kenela jumpe kwn2 skang, takot nnt dah susah nak jumpe dah..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin