22 August 2008

Aku nak Big Apple Donut

Arituh, lame dulu mase balik Kuantan gi East Cost Mall, Ade kedai Big Apple Donut, nak beli tapi org sgt ramai beratur. X sanggup n beratur n tggu. So, x beli la..

Then beberape minggu lepas, gi Midvalley jumpe Abie, tgk org bawak plastik dlm nye ade kotak Big Apple Donut. Bersungguh2 kitorg cari mane kedainye. Bile smpai, ramai gak org beratur.. x sanggup jugak nk beratur lame2.. So x beli la..

Tadi nampak kat atas meje sorg dak opis, ade satu kotak Big Apple Donut. Cantek kotaknye. Lalu kat seblah meje die mase nak gi toilet td. Die x offer pon.. huhu, nak mkn Big Apple Donut!!! Seseorang, belikan la aku Big Apple Donut.. Tapi aku yg Diabetis nih leh mkn ke? xde yg x manis ke ha? tak kire.. nak jugak..

*Gambar diambik dari blog org lain

6 comments:

ArtyFeelHoneyMe said...

Assalamualaikum. We all kat Sgp pun mengidam Snowy doughnut kat Big Apple tuh. Pernah beli dulu kat 1Utama. 12keping kitorang sebat. Nak tanya lah, Is it a baby boy ke girl? Semoga Afzan dapat melahirkan baby dengan selamat dan lancar.

Afzan said...

Ooh.. Insyaallah it's a boy..

edot said...

ala apzan...kat tesco kb kan ade big apple..
mai cni je la nk mkn gakk..aku belanje..bole sambil2 jmpe ank aku.. =)

wALLAbiezz said...

ingat tak yang kami jadi tak jadi nak pegi tengok hang kat spital putrajaya tu? kami mmg niat nk bawak big apple donut tau.. teringat kat hang teringin nk makan..huhu

pastu yang time pegi melawat after gv birth tu,nak beli la skali hang plak tableh makan donut huhu

semoge cepat2 abis pantang boleh mkn donut ye afzan

wALLAbiezz said...

ingat tak yang kami jadi tak jadi nak pegi tengok hang kat spital putrajaya tu? kami mmg niat nk bawak big apple donut tau.. teringat kat hang teringin nk makan..huhu

pastu yang time pegi melawat after gv birth tu,nak beli la skali hang plak tableh makan donut huhu

semoge cepat2 abis pantang boleh mkn donut ye afzan

Afzan said...

ooh mmg aku sgt kempunan itu donut.. huhu, hajat x kesampaian smpai dah bersalin. seb baik Affan x meleleh air liur nye..

Blog Widget by LinkWithin