04 July 2008

Movie@ Alamanda & cerite hari rabu

Semalam gi tgk cite Hancock kat Alamanda ngan Afat ngan adik ipar aku. Tiket dah dibeli hari Rabu lagi. yela takot nnt kalo walk in, sure x dpt tgk nye. Wayang start kol 9.50 mlm. Mmg ramai org, seb baik dah beli tiket awal. Before masuk, jumpe lak Fatin ngan Hafiz. Budak 2 org tuh kaki wayang gak. Tinggal baby nye kat umah.

Cite Hancock kire best la jugak. Die boleh terbang sane sini n kuat sgt, tapi ramai org x suke sbb suke buat rosak bangunan, jalan dan harte awam mase selamatkan org. huhu. Oh korg tgk la sendri, smlm full house tuh, smpai seat depan, maklumlah premiere show kan.

Hari Rabu harituh, aku cuti sbb nak gi checkup. Afat pon cuti gak sbb die ade urusan kerajaan yang perlu diselesaikan kat Putrajaya. Checkup kali nih, misi tuh kate berat aku naik mendadak. naik 3.7 kilo dari bulan lepas. sepatutnye naik 2 kilo jek. huhu. Die soh mkn makanan seimbang. Aku nih lak sejak due menjak nih asek lapar jek. Pastuh kene cocok tetanus. Next visit lg 2 mggu. Start dr skang dah kene gi klinik 2 mggu skali, 36mggu ke atas, seminggu sekali lak.

Abes checkup, Afat amek kat klinik, then blk lunch kat umah. Dlm kol 2.30ptg gerak gi Alamanda. Afat kene gi ikut Ayoi menyelesaikan urusan kerajaan tersebut, manakala aku lepak2 kat Alamanda. Yeah, jln2 smpai penat kaki, gi beli tiket wayang Hancock tuh and beli tiket Hulk yang show 4.20 ptg hari tuh. So, aku tgk la Hulk sorg2.. sementare tggu Afat setel urusannye.

Rabu mlm tuh lak, gi tgk pak teh aku kat Ampang Puteri. Die kene operate sbb saket jantung. So, dlm icu lagi mase aku tgk die tuh. Skang pon still kat sane lg.

Hmm oklah saje jek nak mengisi mase lapang sementare nk tggu keje start kol 9 nih. Hari nih sampai awal lak kat opis.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin