30 May 2008

Semalam

Smlm, gi keje tumpang kete Azie, Afat hantar kat umah die then kitorg gi keje same. umah Azie tuh on da way Afat nak gi keje. and since kitorg dah 1 ofis n waktu keje pon same. tumpang la Azie jap. Aku bukan ape, mmg x brape larat nak drive. Saket bahagian atas perut kalo duduk.

Smlm balik keje pon tumpang Azie sbb Afat blk lmbt sket. Actually nak soh Azie tinggal aku kat Jusco je, pastu Afat amek dari sane. Tapi Azie pulak ajak aku mkn kat Secret Recipe. Die nak mkn tomyam tuh. Baru nak mkn, Afat call, die dah on da way. Bile bgtau je aku tgh makan kat Secret Recipe, kalut die nak join gak. Suke sgt die minum Green apple kasturi tuh. X lame pastu die sampai n join kitorg. Dedulu ade die ajak aku mkn kat Secret Recipe, tp aku x nak sbb teringin nak mkn pizza.. so, smlm die ckp "Oo, Azie ajak awak mkn Secret Recipe, awak gi, Abg ajak, x mau".. Ehehe.. Akhirnye tercapailah hajat die nk mkn kat situ.

Pas tuh gi masuk Jusco jap, nak beli hadiah utk wedding cousin and kwn aku yang kawen Sabtu & Ahad nih kat Kuantan. Sambil tggu wrap hadiah, gi ronde2 jap kat tmpt baju2 baby. dahla tgh sale skang. Geram je tgk baju2 baby new born. Kecik je, x sabar rase nak beli.. ckp ngan Afat, tak sabar nak beli brg baby, Afat ckp, die lg x sabar nak tggu baby keluar.. Aku ckp, sblm baby keluar kenela beli brg die dulu.. (Ehehe sebenarnye aku suke shopping).

Blk dr Jusco smlm, rilek2 jap, then kemas2 baju n barang2 nk bawak blk ke Kuantan. Lame dah rase x blk Kuantan. Last mase Raye Cine arituh la.. Yela, sbb balik Kelantan 2 kali , mak aku pon ade dtg KL, so tuh yg x blk Kuantan tuh. Nih bawak blk skali brg2 yg beli kat Bandung tuh, adela satu beg jugak. Pagi td before gi keje dah masukkan sume brg dlm kete. so, ptg nih Afat amek kat opis trus gerak balik Kuantan.. ok, Happy Weekend to everybody!!

*aku yang xde crite, saje nak update blog..

1 comment:

Evildead_78 @ Setanmati said...

yang.. abg tertinggal hp kat rumah... aper aper call no faiz okay....

Blog Widget by LinkWithin