10 April 2008

Tulisan Dari Hati

Gambar sekadar hiasan

Disebabkan terjumpe balik poem2 yg penah aku buat sebelum nih.. aku nak taruk sini jek la.. supaye xdelah aku lupe lg.. rasenye x sesuai dipanggil poem la.. sekadar tulisan hati sebenarnye..

Ade satu mase tuh, mase mendung melewati hidup aku, terlintas lah idea, bg meluahkan perasaan dlm bentuk tulisan..

-Mendung Kan Pergi-
"Matahari tetap akan muncul
walaupun hari ini hujan,
langit mendung
esok matahari tetap akan muncul
biarkan hujan itu turun,
biarkan mendung itu berlalu
tak perlu di risau
andai nya tiada matahari
senja yg mengundam malam
pasti datang dengan bulan
dihiasi bintang2 melatari langit malam
ia tetap indah, menemanimu.
tak perlu dirisau
tidurlah dalam hening malam
esok pagi matahari pastikan muncul.
di hari yang baru"

-AFZAN HEART-

Time2 mood aku down jek, ade idea nak mengarang mende2 merepek nih, time2 aku hepi x de lak idea nye. hehe.. So kdg2 byk la aku type jek, and save dlm pendrive la, PC lah, and dlm henfon pon ade..

Note: Wahaha, tetibe jiwang lak memalam kat opis nih..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin