02 April 2008

Keboringan & Kerinduan

Jam dah menunjukkan kol 9.37 mlm.. aku still kat opis ku yang amat sunyi di bumi Cyberjaya ini. Bulan April nih aku kene keje mlm daa.. nih masuk hari ke due aku keje mlm.. dah kol 9 lebih camnih, bleh katekan dah xde keje yg mendatang. So, dok jela dpn PC tggu keje dtg.. terpakselah bertahan smpai kol 12 mlm.. aku dah start ngantuk dah..

Smlm balik keje Afat amek kat Cyberjaya nih, die follow blkg kete aku.. xde la takot sgt.. nih die xde.. jauh di Pulau Pinang.. huhu tuh yg kerinduan tuh..

Esok aku kene start keje kol 12 tghari smpai 12 mlm lak.. sbb ramai yg xde esok, bos soh masuk awal sket.. 12 jam tuh.. xpe, seb baik dibayar OT.. cume agak2 dah mlm camnih, otak pon dah kering nak menunggu abes waktu keje.. sungguh la sangap.. aku dah menguap mcm singe dah nih..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin