24 April 2008

hmm.. xde crite..

Dah kol 10.52mlm, mate dah start rase ngantuk. Dah xde keje lak mlm2 nih.. Uuh x sabarnye nak abeskan beberape hari lagi shift mlm nih. Kesian En Afat balik keje dok umah sorg2 menanti kepulangan isterinye ini..

Aiyak.. ape nak tulis nih pon xde idea.. dah kol 11.50 mlm dah.. dah menguap dah nih.. hmm.. tadi call kwn aku Hani (x-kosijaya). die tanye la aku x morning sickness ke.. aku ckp la x langsung.. x pernah muntah skali pon lagik.. die kate, "aku tau sbb ape.. ko suke minum susu kan, membe2 aku ade gak yg suke minum susu, die x de morning sickness mase pregnant". Aku kate, "ooh yeke? aku mmg suke minum susu pon"..

Tak tau lah teori Si Hani tuh btul ke x, ehehe. yang penting aku sihat waalafiat..hopefully smpai lahir baby nnt. Actually buat video call ngan Si Hani tuh td, die gelakkan aku yg katenye dah tembam.. n sibuk nak tgk perut aku.. seb baik adenye 3G leh lah die melepas rindu kat aku.. eheh.. Hani, aku doakan ko pon cpt dapat baby.. jgn tensen2 tau..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin