16 April 2008

Friend's baby again

Semalam pagi, (15/04/08) Husband Yana, si Putra call. Bgtau yang Yana (iaitu member Kosijaya & x-housemate aku) dah selamat lahirkan baby girl. Tapi die kene operate lah sbb babynye songsang.. so, terpakse dikeluarkan 2 mggu lagi awal dari tarikh jangkaan nye. Name baby x tau lg sbb blom dpt perkenan family lagi katenye.

Ramai tol kwn2 aku yang dah dapat baby n bakal dapat baby (sumenye kawen last year, this year sume dok dapat baby lak).. ade gak yg second baby dah.. Jenuh la nak melawat sorg2.. nnt sume anak sebaye jek.. bile dah besar, mesti dok tanye "anak ko masuk sekolah mane? UPSR dapat berape A?.. masuk U mane.." Pastu nnt sure ade byk invitation utk beday party baby2 diorg n kalo gi wedding sesape ke nnt, sure setiap org dok bwk baby yg agak2 sebaya.. Dah tu ramai yg dpt baby girl lak tuh.. ehehe.. (tak de keje, berangan lak aku)..

Oh kepade yang lom kawen, takpe2.. jgn kawen dulu.. One by One la, at least nnt ade gak mase2 yang kitorg bleh gi wedding and gather2 lagik. Kalo sume dah kawen, dah x leh nak jumpe2 lg.. (biasenye mmg jumpe kwn2 mase wedding je la).

Oh Kpd, kawan2 STF, dengar cite Adibah Alwa nak kawen. Lom dapat wedding card die lg. Die ade tny address aku arituh. Kalo x de hal, aku pegi, leh jumpe korg lagik.. tapi bile ye?

2 comments:

ultimatecass said...

apparently diba mentioned wedding dia in may. tak balik lagi :( tak dapat pegi yet another wedding. Afzan bila due?

Afzan said...

ooh in may.. i got 4 wedding to attend in may! waahh tetibe byk lak kenduri kene gi. aku due expected 15/9/08

Blog Widget by LinkWithin