30 April 2008

Aktiviti Hari Minggu

Weken, Sabtu, pagi2 dah bangun sbb kene gi gi KL, nak jmpe lawyer. nk sign agreement.. lps tuh, xde idea nak kemane, Afat bwk gi Sunway Piramid. lame gile tak gi. bape tahun ntah. Dulu aku gi pon sbb nak main ice skating kat situ ngan Abie n Linda. Adela dlm 2-3 tahun yg lepas.. Kitorg tgk wajang je.. lame x tgk wayang.. cite yg rase nye bleh ditengok cume Shadow in The Palace.. asek denga iklan die kat Era je.. so, tgk jela.. cite Korea.. psl konflik dayang2 istane nih.. x bape phm gak aku, sbb x leh nak recognize muke diorg, same je, sbb baju nye sume same.. nak kate best, xdela best sgt.. ok2 je la.. xde la takot pon. cume ngeri je tgk care die seksa org tuh.. main cocok2 jarum panas kat celah kuku smpai darah2, pastuh cabut2 kuku.. uish.. x brani nak bukak mate tgk..

Then balik tgk wayang, kwn Afat, En Azmer yang peramah dtg rumah dgn wife die kak Linda ngan baby nye Zara.. Lepak2 and borak2.. cedok sket pengalaman org dah ade baby nih..

Daddy and daddy-to-be

Mummy and Mummy-to-be

Hari Ahad lak gi wedding kwn aku Liza (ex-Kosijaya) Kat kem PGA Cheras. Smpai sane jumpe ngan Shakila ngan baby girl die.. Pengantin dtg kol 2. aku x tggu lame, pengantin dtg je, amek gamba, trus balik. Nh jela gamba yg ok sket pon. Nak cepat, x sempat pon nak borak2 ngan Liza.. dah die tgh bersanding tuh, x pe, aku phm.. eheh..

Liza disandingkan ngan husband nye Rizal

Balik dari kenduri tuh, Azie lak dtg umah ngan husband nye n kawan husband die. ade projek sket diorg nak bincang ngan Afat.. aku dok borak2 je la ngan Azie.. Sronok gak, org2 dtg umah weken ni.. baru la rase cam best sket ade tetamu.. eheh..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin