07 March 2008

Pilihanraye & update kwn2

Esok Pilihanraya ke 12.. Selamat mengundi la kepade yang mengundi.. yang nak balik kampung tuh, jalan elok2.. Selamatlah menyokong Parti korang masing2.. jangan gaduh2 kalo bercanggah pendapat tuh..tengok aku, rilek jek.. ahahahah..

Dengan ini nak mengumumkan juge berite2 mengenai kawan2. (Dak STF)

1) BC - die akan resign dari DHL, ujung bln 5 last day, sbb nye die nak gi Frankfrut, German, Norway, and merantau ntah kemane2 lg ntah (4 bulan je). And die nak cube keje kat sane, dgn target nak blajar bahage Jerman lak. Sungguh tinggi cite2 die. Bagus gile.

2) Amalia - akan bertunang mggu depan, die x ckp lak 15 or 16/3..

3) Derq - Bakal kerje kat JPA Putrajaya, dpt offer Penolong Pegawai Teknologi Maklumat. Start 17/3 ni.

4) Anne - Dah lahirkan baby kedue, Baby Girl.. x tau lak ape namenye..

- Aku yang boring, x byk keje lak arinih-

No comments:

Blog Widget by LinkWithin