14 March 2008

Night Shift

Aku keje keje malam lak arinih.. sbb gantikan membe aku tuh yang MC arinih.. pagi tadi kol 8.30 pg dah gerak nak gi opis, baru sekerat jalan, membe aku nih sms, kate die MC, and aku sebagai standby bulan nih, kene la ganti die masuk keje kol 3ptg-12 mlm.. huhu.. dah wangi2 dah nk gi keje, kene patah balik umah..

Dok umah, mkn roti yg sepatutnye bwk bekal, n just tgk tv jek la.. kol 1.30 ptg baru gerak nk gi Cyberjaya. Gi makan dulu sorg2 kat Terminal, siap tapau nasik goreng utk dinner.

Nih dah kol 11.48pm.. beberape minit lagik nak abes keje nih. aku dah lenguh badan nih duduk jek.. ngantuk pon ade.. huargghhh.. nak balik.. Kete parking kat luar, tepi jalan.. sbb dah dtg kol 2.30ptg, sume parking yang best dah penuh.. huhu.. dah la kalo park kat basement, malam2 die tutup lif ke basement tuh. so, setelah 3 kali pusing cari parking, last2 aku parking kat luar jek.. seb baik Afat nak dtg amek aku mlm nih.. nnt follow kete die jek..

Ok lah.. tak tau nak tulis ape.. mate pon dah separuh terbukak ni..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin