19 March 2008

Mess up with the blog template

Kepade pembace2 blog ku, sorilah blog aku dah jadik skema pulak. nih sbb aku nak masukkan link Tim punye blog la nih. Then camne ntah aku ter delete ape ntah, blog aku dah jadik lain macam.. then aku suruh En Afat betulkan. Die pon buat la jadik cenggini. Takpe, aku akan cube usehekan supeye die x jadik skema sebegini, bile aku ade mase nk betulkan.. Buat mase nih camnih jela rupe blog aku.. aku pon x reti sgt nak godek2 html code nih..

Ok lah, esok cuti Maulidur Rasul, aku dah amek cuti hari Jumaat skali. Esok nak gi ke Kelantan. kampung mak aku. Nak melawat Makcik aku yang sakit. Kesian lak die, dok sebut2 bile la aku ngan Afat nak dtg tengok die. So, sedang elokla ngan cuti 4 hari ni, boleh la balik Kelantan. Bye..

2 comments:

SITI said...

Alalala, sorilah, rasa bersalah pulaks. Tapi, kau akan pandai godek2 HTML, kan? Aku lagi tak pandai.

Kelantan? Di manakah? Nway, slamat jalan2. :)

SITI said...

Alalala, sorilah, rasa bersalah pulaks. Tapi, kau pandai godek2 HTML, kan? Aku lagi tak pandai.

Kelantan? Di manakah? Slamat jalan2. :)

Blog Widget by LinkWithin