01 February 2008

Raffi Ahmad & Ayushita - Jangan Bilang Tidak

Raffi Ahmad & Ayushita - Jangan Bilang Tidak

ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

ku pernah menyendiri di sini ku akan terasa sepi
walaupun bibir penuh gelak tawa namun hatiku sepi

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan
cinta kita kan abadi

ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan

jangan bilang tidak waktu dicium aku bingung
namun dada ini bergetar
makanya sungguh aku mohon
jangan bilang tidak

Lagu nih denga dalam kete smlm mase blk keje sambil tggu traffic light..mcm sedap je bunyinye.. si Raffi Ahmad tuh kan yg berlakon dlm Love Is Cinta tuh kan.. saje, xde mende nak di post, nak crite psl aku pon, xde ape yg menarik, dahla dah jarang2 tulis blog skang so, dah xde idea.. so, korg layan la lagu nih.. cari2 la mp3 die, kalo jumpe bg aku ek.. aku xde mase nk cari..

Oh lupe lak, dedicate lah kat sesape, kalo lirik die ade kene mengene ngan idup korg.. especially part "banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga" tuh.. wahahaha...

No comments:

Blog Widget by LinkWithin