06 February 2008

Hari keje yg rilex..

Wahhh.. hari nih x byk call. in fact ade 1, 2 jek.. setakat nih la.. sgtla tenang nye.. kalo x, x sempat nk angkat kepale, ade kejenye..Hari nih, mostly Company kat Singapore dah cuti, so, x de call la.. ahahha.. sempena Chinese New Year nih, kat Mesia pon dah ade company2 yg dah cuti hari nih..

Tetibe rase x tau nk wat ape lak bile dah xde keje nih.. sbb dah biase bz kan..so, dok bace blog kengkwn yg dah lame aku x jenguk.. nk bukak friendster x leh lak.. huhu, dah berkurun aku x bukak friendster aku tuh.. sape2 yg bg msg tu, sorila, x leh nk reply blk la..You tube pon kene banned kat sini. x leh la nk dengar nyanyian Mr Evildead..(kalo bleh bukak you tube pon, aku bukannye ade speaker pon, ahahha)

Esok cuti raye cine.. Aku akan blk ke Kuantan, and maybe kitorg akan ke Terengganu melawat Moksu aku. Saje je nk jalan2, hopefully aku x pening2 la travel jauh2 nih. Memule ingat nk blk kmpg mak aku kat Kelantan, tp memandangkan Afat ku risaukan keadaan aku yg berbadan due ini (ceewah), so, gi Trengganu jela..dkt sket. xdela penat sgt..ahahah. Mak aku pon prefer nk gi Tganu. oklah, ngantuk la pulak bile x byk keje ni..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin