27 February 2008

Erkk..Super power?

Dikeboringan ptg2 nih, sesaje melayari blog en musnaz, tetibe kene tag lak.. psl super power la pulak tuh.. apsal ntah aku kene tag.. Afat x kene lak. maybe sbb blog die cume lyn lagu jek..mane la layak utk menjawab tag2 nih.. blog aku lebih bervariasi.. wahahha.. oklah, alang2 boring tahap cipan n rase mls btul nk meneruskan keje operator aku, (ngantuk sebenarnye), meh aku lyn tag nih jap..

1. Apa superpower idaman anda… sila pilih satu jek!
Superhero wanita yang amat pandai memasak. dengan hanye memikirkan ape je yg nk dimasak atau tgk gambar, poofff! dgn ligatnye bleh masak secare automatic sume hidangan dari seluruh dunie mahupon planet lain dgn gourmet yg menarik n sedap. wahaha, tapi dapat maintain body yg slim walo mkn byk mane pon..

2. Apa superhero atau watak yang mempengaruhi pilihan ko itu?
Jeles tengok chanel AFC, food nye sume menggiurkan membuatkan aku mengidam.. n alangkah bestnye kalo dpt mkn sume tuh without a cost.. esp dessert n western n italian n chinese food n sumelah..

3. Kenapa/ untuk apa superpower itu yang anda pilih?
Supaye aku bleh makan ape aku suke, and menjamu kawan2 serta famili aku mkn, juge bleh buat duit n jd kaye raye setelah jd chef terkemuke di persada dunia.

4. Kelemahan superpower anda… wajib ada!
Kelemahannye, aku takleh makan sayur! yes.. ahahha sbb aku mmg x suke sayur..

5. Nama anda sebagai hero apa?
Ultraman Dyna.. ehehe x lah, em, ape ek yg sesuai n glamer? Rattatouille (x reti nk eje) kot..bleh la..ape2 la..Cik Jah pon bleh..

6. Motto anda sebagai superhero?
Ko nak makan ape? ko cakap aje!

7. Apakah musuh terketat anda
Cikgu Yoga. atau sesape yg mengamalkan diet..

8. Kenderaan Utama anda?
Myvi 1.3, kaler Olive Green.. ahahahahah.. aku suke Myvi aku je..

9. Apa pekerjaan utk menyara hidup anda? ye la.. jadi superhero ni sukarela.. bukannya dapat upah pon.
Keje aku jadik chef la.. same ade chef utk diri sendri, mahupon hotel2 di peringkat antarabangse n juge mengadekan pertunjukan memasak yg terulung..

So, kepade sesape yg rase boring2 tuh, bleh la jugak menjawab soklan2 di atas itu.. terutamenye en. Nella, en. Senah, en. Atie, sape2 jelah..

1 comment:

aNoi haLim said...

akan ku jawap tag mu itew...
hahahahha

Blog Widget by LinkWithin