21 February 2008

Afat @ Pagi Di Era

Pagi Di Era (Around kol 8.30 pg)

Tepon bunyi. Fatin call (hmm? knape lak Fatin nak call pg2 ni?)

Fatin: Afzan ko keje ke hari nih?
Aku : Keje la
Fatin: Afat keje?
Aku : Keje la..
Fatin: Oh, aku ingatkan Afat yg nyanyi kat Era nih. Die kate namenye Afat, nyanyi, main gitar lg.
Aku : La.. btulla Afat tuh. (baru teringat td Afat kate nk call Era sbb topic hari nh, preaudition utk AF. Lupe lak nk denga radio)
Fatin: Iye? Die ke? Tak keje ke?
Aku : Tu sure die tak gi keje lg tuh (mase aku gi keje, die ade kat umah lg)
Fatin : Ooh Afat la nih tgh nyanyi lagu Pagi Yg Gelap.. Ok2.. Bagus2.. bleh masuk AF.. kem salam kat Afat ye..

Tulah, aku tak denga lak Era time Afat nyanyi tuh, x terbace lak sms die soh aku denga radio.. sempat dengar part yg orang komen jek.. sume komen bagus2 jek.. ni dah kire 3rd time dah die call n dapat nyanyi kat Era tuh.. hei.. minat btulla hubby aku ni menyanyi..

3 comments:

dee1walker said...

hi, nice blog, r u still single?

Anonymous said...

kak afzan..nie Farah nie kawan adib. tak leh dgr pakai quicktime tu laa...ada cara lain?? hehe

AfzaNistrator said...

ooh farah si pengapitku.. ha, script die ade x btul lg tuh, tengah diusehekan..tula x reti sgt nak buatnye.

Blog Widget by LinkWithin