21 February 2008

Afat @ Pagi Di Era

Pagi Di Era (Around kol 8.30 pg)

Tepon bunyi. Fatin call (hmm? knape lak Fatin nak call pg2 ni?)

Fatin: Afzan ko keje ke hari nih?
Aku : Keje la
Fatin: Afat keje?
Aku : Keje la..
Fatin: Oh, aku ingatkan Afat yg nyanyi kat Era nih. Die kate namenye Afat, nyanyi, main gitar lg.
Aku : La.. btulla Afat tuh. (baru teringat td Afat kate nk call Era sbb topic hari nh, preaudition utk AF. Lupe lak nk denga radio)
Fatin: Iye? Die ke? Tak keje ke?
Aku : Tu sure die tak gi keje lg tuh (mase aku gi keje, die ade kat umah lg)
Fatin : Ooh Afat la nih tgh nyanyi lagu Pagi Yg Gelap.. Ok2.. Bagus2.. bleh masuk AF.. kem salam kat Afat ye..

Tulah, aku tak denga lak Era time Afat nyanyi tuh, x terbace lak sms die soh aku denga radio.. sempat dengar part yg orang komen jek.. sume komen bagus2 jek.. ni dah kire 3rd time dah die call n dapat nyanyi kat Era tuh.. hei.. minat btulla hubby aku ni menyanyi..

3 comments:

dee1walker said...

hi, nice blog, r u still single?

Farah Ramlee said...

kak afzan..nie Farah nie kawan adib. tak leh dgr pakai quicktime tu laa...ada cara lain?? hehe

AfzaNistrator said...

ooh farah si pengapitku.. ha, script die ade x btul lg tuh, tengah diusehekan..tula x reti sgt nak buatnye.

Blog Widget by LinkWithin