02 January 2008

Good Bye 2007..Welcome 2008

Kejap je, dah New Year dah.. actually aku pon x prasan sgt dah masuk tahun 2008.. hmm, byk gak mende yg dah berlaku sepanjang 2007..ade yg best, ade yg x best.. yg x best tuh, aku akan cube lupekan.. nk bukak buku baru dah.. x mau ingat lg mende2 yg bleh mengganggu gugat emosi serte kebahagiaan aku.. dlm tahun 2007 aku dah rase ape erti kecewa, ditikam dari belakang, kepura-puraan, lakonan manusie, mcm2 lglah yg aku x pernah tergambar akan berlaku dlm hidup aku.. but, aku still bertahan, dan aku harap semua tuh akan dipadamkan dengan peristiwa2 manis yang akan berlaku di hari2 seterusnye...eheh

oklah, nih nak listkan mende yg aku bleh ingat yg terjadi sepanjang tahun 2007:

1. (2/1/07) Kete aku yg baru berusia 4 bulan telah eksiden kat terengganu
2. (6/1/07) Famili Afat datang merisik kat Kuantan
3. (31/3/07) Majlis Pertunangan aku ngan Afat
4. (13/6/07) Kete aku eksiden (lagi) mase nk gi keje
5. (4/11/07) Majlis perkahwinan aku ngan Afat
6. (19/11/07) Start keje kat IBM cyberjaya
7. Wedding kengkawan - Ilyana, Fatin, Yus, Amiza, Rozli, Sira, Wawa, Fazidah, Mr Ben, dan lain2
8. Kengkawan dapat baby - Derq, Aninie, Edot

Hmm.. tu jek yg aku leh ingat yg aku rase peristiwa pentingla dlm idup aku.. ehehehe.. So, diharap tahun 2008 nih, lg byk mende2 baik yg akan berlaku.. x nak ade mende x baik jadi..

And utk azam tahun baru lak.. hmm aku nih bukan pandai pon buat azam2 nih.. yg aku tau, tahun lepas azam aku nk makan sayur, nampak nye x menjadi gak.. aku tetap x suke makan sayur smpai skang.. So, tahun nih ape ek azam nye.. hm, ok, aku rase azam tahun baru aku adelah nk jadi Isteri yang baik, penyejuk hati suami, dan maintain kan rumahtangge yang aman, damai dan harmoni.. ehehe.. oh dan jugak, aku nak blajar masak sebanyak menu yg mungkin.. oh, lagi satu, nak diet jugak (azam yg dah common).. ahaha

No comments:

Blog Widget by LinkWithin