02 January 2008

Balik Kampung - Bagan Datoh

Sabtu lepas, kami gerak balik ke kampung halaman Afat.. memule sampai kat umah famili die kat Bidor.. ptg camtuh baru gerak ke kampung die kat area Bagan Datoh.. Actually hari ahad diorg ade nk wat kenduri sempena Paksu Afat nak berangkat ke US utk keje kat sane. Kenduri tuh dihadiri sedare mare n org2 kampung je..

So, nilah antare suasane kat kampung yg permai.. eheh, lame dah x gi kat kampung yg camnih.. penuh pokok2 menghijau..

(Abang macho sedang berposing kat tangge)

(Gambar diamik dari dlm Myvi ku.. sbb tu lah ade beruang 3 ekor tuh)

Kat atas nih lak umah makcik Afat belah Ibu die.. mase kecik2 dulu kat sini gak la Afat jd budak nakal.. ahaha, dah denga dah segale crite dak nakal die..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin