04 December 2007

Yus & Hafiz Wedding

Ahad lak gi wedding si Yus & Hafiz.. Yus nih Kawan aku mase kat STF dulu2. n mmg agak rapat ngn die.. siap die penah ikot aku blk kampung aku kat Kelantan and siap moto Mok Su aku yg di bawak oleh Yus (aku n adek aku jd penumpang ) masuk longkang..and aku pon penah dok umah Yus bebarape hari mase form 4.. saje ikut die blk KL.

Ok, berbalik pade crite wedding Yus nih.. aku n Afat gerak ke umah Yus kat Setiawangsa dlm kol 12.30tgh. Umah Yus nih dekat sgt ngn umah Pak Teh Afat..b4 smpai umah Yus, amek 2 org kwn aku lagi kat LRT setiawangsa.. iaitu Abie and BC..Then parking trus kete kat umah Pak Teh Afat, n jalan kaki gi umah Yus. Mase tuh pengantin lelaki pon dah sampai..tgh tggu nk berarak jek.. so nihla gamba yg mampu diamek menggunekan henfon Nokia 6120 Classic aku..


Sorilah, gambo gelap sket.. sebenarnye pelamin die cantik sgt.. Tema Coklat pastel..


Kat bwh nih gamba aku ngn Puan Fatin.. ala yg kawen tema serba kuning tuh.. skang die dah Pregnant 5 bulan dah pon.. ehehhe.. maju2..

Nih bergamba ngan budak2 STF yang datang..

Lame gakla lepak2 kat wedding si Yus nih.. dahla org ramai gile.. berebut tmpt duduk.. Sian aku tgk Afat dah boring, dlm kol 3.30ptg gerak blk..

Lepas tuh aku n Afat gi umah Pak Su die kat Ukay Perdana.. alang2 dah dekat area situ, singgah la.. lepak2, makan2, tgk2 tv kat umah Pak Su die, then kitorg gerak balik..

Tapi x trus balik, singgah lak Giant Kinrara yg baru bukak.. nk beli brg2 rumah sket.. n mkn mlm kat food court situ.. blk tuh, lalu Cyberjaya, n singgah IBM amek barang2 aku sbb start Isnin (iaitu semalam) aku kene report ke IBM TTDI selame 2 minggu. Kene training on site lak.. lagipon IBM nye ofis skang akan berpindah ke bangunan baru 15/12/07 nih.. so by the time aku abes training kat TTDI nih, trus dok opis baru..

Ok, tu jelah crite weekend aku..arinih baru ade mase nk update blog..

1 comment:

ultimatecass said...

alamak alamak kenapa semua orang dah kahwin ni?? rasa baru je haritu pegi fatin punya wedding now dah pregnant 5 months. haish. kenapaaaa?

Blog Widget by LinkWithin