19 December 2007

Still on training

Huhu, dah abes onsite training, now continue dgn Buddy training lak. Which is aku kene dok seblah senior n denga camne care nk handle customer n troubleshoot by phone.. tiap2 hari berganti org la yg jd buddy aku. byk gak la dpt blajar dr diorg nih. hmm, tapi rindu lak on site training.. sbb kalo on site, aku leh kuar jalan2, xdela ngantuk, n aku nih pon mmg suke jalan2.. nih kat bwh gambo Vads building kat TTDI tuh. Aku dok ground floor kat IBM Service Center..


So, skang nih dah kembali ke Cyberjaya.. nih gamba bangunan IBM yg baru.. luarannye dah siap la.. kat bhgn dalam x siap lg.. nih ade je org dok mengecat, potong carpet, cuci cermin, pindah2 brg, dan lain2..

Pandangan dari entrance bangunan IBM yg baru yg sempat aku tangkap mase tgh tgu Afat amek blk keje..

(Gmbr penulis blog ini yg xde kene mengene ngn entry nih.. eh tp gamba nih diamek semase manjalani on site training, kire ade sangkut pautnye gak la..)

Ok, tu jelah update dr aku yg dapat dibuat dlm mase yg singkat nih,, ehehehe.. akhir kate, Selamat Hari Raye Aidiladha.. Korban, jgn x korban!!! malam nih aku balik Kuantan.. Yeah!! nak tgk sket camne keadaan banjir kat Kuantan tuh..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin