06 December 2007

On Site Training

Disebabkan aku kene on site training for this 2 weeks.. so asek travel jela idup aku nih.. dahla lame x drive, sbb b4 nih asek Afat je hantar n amek gi Ofis kat Cyber tuh.. ni aku lak yg kene drive sendri ke TTDI. Seb baik working hour aku kat sini flexible sket.. x de sape kesah aku nk smpai n balik kol bape.. aku kan just training je.. keje aku, ikut je sesape yg nk gi customer site, tgk camne diorg troubleshoot server2 tu sume.. For this few days, aku ikot org2 yg berlainan tiap2 hari.. sumenye lelaki lak tuh. but diorg nih baik2 n rajin mengajar.. kalo x gi customer's site, lepak kat opis jela aku.. tu psl bleh update blog byk2 nih..

Nih on da way nk ke CSF Sdn Bhd kat Cyberjaya. Panas gile. tapi awan sgt cantik. benti kat Pertonas sbb sgt lapar. Budak ponpuan kat kaunter tuh tegur "akak, akak baru kawen ek" aku ckp, "haah".. die ckp "patut la ade inai tu". eheh..

Nih lak aku mase aku gi ke MARC Service Residence kat area Jalan Pinang semalam. Aku nk gi toilet sebenarnye, die soh naik tingkat 3, kuar lif aku tgk ade swimming pool, gym sume.. cantik tmpatnye. Aku rase tu cam kondo kot. ntah la..

Nih salah satu xSeries server kat Hotel Berjaya Times Square yang aku gi semalam..

Nih Kafe KLAFZ.. kat seblah Pericom.. tgh tgu Afat kuar ofis.. suke beno aku ngn name cafe nih..

1 comment:

JANE said...

suka juga sbb nama saya pun afzan :)

kem salam evildead yer

Blog Widget by LinkWithin