13 December 2007

An Evening with Neila..

Smlm, menghabiskan sepetang bersame si Neila Aldrina yang sungguh ceria di One Utama.. ahaha..Neila yg baik hati telah bg aku soundtract Enchanted, n ditambah pulak baik atinye mengambil aku dari IBM TTDI nih bwk gi OU utk sessi lepak2, mkn2, n gossip2..yeah.. best kan Neila.. So, die bwk aku mkn kat Ms Read for the dessert yg amatlah heaven lg lazat x terkate rasenye..

Mmg sedap.. alas pinggan die pon cantik, siap kitorg tekap coraknye Neila pon lukis la peta gi umah die.. (x de kena mengena)

Nih jela gamba Neila tgh mkn yg paling sopan yg ade.. gambar lain takot aku nk taruk sini, kang org takut nk bace blog aku lg.. ehhehe.. jgn marah ye Neila.. best la ko bwk aku mkn kat situ..
Then lps tuh lak, jln2 tawaf OU tuh n Neila introduce satu lg makanan.. Takoyaki.. cam bebola yg dlm die di sumbat baby octopus tuh.. xde lak gambanye.. sdap gak la mendenye.. bagus2 dpt satu lg makanan baru..

Lps tuh pulak masuk Jusco n shopping baju n sluar keje.. pastuh, beli baju kale merah same2.. ahahah.. Sekian, laporan aku lepak bersame Neila ptg semalam.. Hohoho Merry Christmas!!

6 comments:

disputed lamb said...

wah wah. satu post khas berkenaan aku. sangat la terharu. ^-^

terima kasih afzan. aku turut bergembira dapat meluangkan masa bersama kau.

sekian.
nella yang terharu

LuZ said...

haha

aku pun tumpang terharu!

sgt2 miss kat korg!

sekian
anne yang turut terharu

AfzaNistrator said...

Anne? adekah anne wahab? oh manekah dikau? bile nk blk semenanjung? aku pon dah jd org kmpg ko skang.. ehhe..rindu kat ko la anne..

disputed lamb said...

2 kawan yang amat aku chentai semasa sekolah dulu. alangkah gembiranya waktu kita bersama. oh anne, rindu di hati siapakah tahu..

ultimatecass said...

alaa seronoknya anda berduaaaaa! anne? annnneeee???? oh amat rindu! eh, ada siapa2 lagi nak kahwin next summer tak? aku nak pegiiiii... been missing out a lot on weddings, man!

kak neila said...

cik afzan, your friend and I have something in common. Ada rupanya another neila aldrina kat malaysia ni. My name's derived from the astronauts'names. What about your friend's. Just curious. If so then our parents have the same taste. It's great to know all these.

Blog Widget by LinkWithin