04 December 2007

Beach Party

Sabtu 1/12/2007.. aku menghadiri RCC Beach Party kat Mines Palace Beach & Spa.. This is like the annual dinner for the IBMers n Manpower's.. Diorg cam dah boring wat Dinner formal kat Hotel2, kali nih, ubah angin sket buat ala2 beach party.. Dresscode pon kene pakai Beach wear or Casual Wear. aku casual wear jela.. kang seksi lak kalo pakai bikini kang..x pasal2 kene hampuk ngn laki aku..

Kol 5 sepatutnye dah kene ade kat sane. Afat yang hantar ke Mines. Before tuh amek membe aku si Sham yg dok area umah kitorg nih. kol 5 lebih sampai sane.. aku n Sham ingatkan kitorg dah lmbat.. rupe2 nye x ramai lg yg sampai.. diorg baru nk susun2 kerusi sume.. and chef2 tuh tgh siapkan tmpt Barbeque..



Aktiviti pertama ialah Beach Volley ball.. aku n Sham nih jela pompuan melayu yg ade.. dgn sopannye kitorg x join pon diorg main.. tgk jela..eheheh..



Sambil2 nk tgu dinner yg akan di serve kol 7 mlm, kitorg pon berjalan2 area situ n amek2 gamba jela keje nye.. *sori yek gambo diorg nih seksi2.. maklumla beach wear.. diorg pon bukan melayu pon..mmg kalo nk kire, x smpai 10 org malays pon (compare to 250 yg dtg).. so, aku asek berkepit ngn Sham jela.. die pon dah ramai kenal office mate yg lain. Tapi diorg tuh sume ok2..bleh wat geng.



Nih sessi amek gamba lagik.. lawa gak view kat lombong (Mines) nih. ade ala2 tepi pantai gak la.. tapi die tasik je.. byk gile ikan kat tepi2 tebing tuh.


Then kol 7 lebih kitorg pon makan.. best2 gak bufet die.. x termakan aku.. byk sgt.. baru gi 2 booth jek.. sate, salad, ikan bakar sume x tersentuh pon. Larat mkn, lamb chop, steak, sosej, kek2 n buah2 jek..antare aktiviti diorg sepanjang mlm tuh, Lucky draw, Limbo Rock, Dance, Award, and mcm2 la.. x larat aku nk tggu smpai abes.. So, aku n Sham decide nk balik dlm kol 9.30mlm walopon event lom abes lg.. tgk diorg dah start mabuk2 dah, kitorg chiow la..lgpon, sian husband aku kat umah tu x mkn lagik.. eheheh..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin