12 December 2007

Amiza & Amir's Wedding

Hari ahad arituh, gi wedding membe STF aku.. Amiza Fazlina namenye.. Rasenye lame gak die bercinte ngn si Amir nih yg die jumpe kat UTP.. So, selamatlah diorg berkahwin Ahad arituh..Sebelum gi wedding tuh, gi Wedding anak Sepupu Abah Afat..(due pupu Afat la kan?). kat Sungai Buloh..kol 10.30 dah kuar dr umah, sampai Sg buloh, x dok lame sgt la, kol 1 lebih dah gerak blk sbb nk gi wedding kwn aku nih lak. kang kalo lmbt, x lehla jumpe dak STF yg lain.. sampai sane dlm kol 2..Die wat wedding kat Dewan Institut Perguruan Teknik kat Bandar Tasik Permaisuri tuh..sampai sane, ade ramai gak dak STF yg lain. sume dah abes mkn.Pengantin pon tgh makan,,.and Fatiha n Fatin lak baru dtg.. nih la antare gambanye..

Nih la antare dak2 STF batch 9600 yang dtg..sorilah gamba blur sket..amek ngn henfon jek..

Ayerq, Nella & Afzan.. Nella, Afat kate, "Suke benola awak amek gamba Nella nih".. sbb byk aku candid gamba ko.. ehehe

So, kepade Amiza & Amir.. Selamat Pengantin Baru.. selamat menempuhi alam rumah tangge.. nnt ko tau la suke duke nye.. eheheh!

3 comments:

disputed lamb said...

mebbe kau perlu terangkan kat arafat bahawa aku merupakan seorang manusia yang amat menarik, menawan dan mempesonakan. lantaran itu jelas nyata orang lain akan gemar mengambil gambar aku. try la explain, certain orang tak paham..hohoho.

enchanted itu amat comel sekali. lagu yang kau gemari itu aku dapat dari bearshare namun takdela obses mcm kau. kau nak pergi tengok lagi ke?

AfzaNistrator said...

Yea nella, aku sudah terangkan kat die, bahawasanye ko lah pembuli aku mase skolah dulu, ahahah..aku mmg obses ngn lagu itu.. anto la kat aku mp3 nye. aku x reti nk cari kat internet nih.. ahahah

disputed lamb said...

kau nak aku hantar thru email ke? kau ade gmail?

and jangan delete gambargambar aku yang anggun tu. email kat aku meh.

Blog Widget by LinkWithin