04 December 2007

1st Month Anniversary..

Harinih 4 Disember 2007, genapla sebulan aku bergelar Isteri kepade Rauf Arafat.. x sangke dah sebulan kawen.. So far, he treat me really good. and so thankful to God sbb menganugerahkan aku dengan seorang husband yang sangat memahami.. dahla aku nih fussy lg complicated.. ehehe..so, ade lg 999 tahun 11 bulan lg utk hidup bersame2 die.. ahahha mcm lagu 1000 tahun (imran Ajmain)... So, aku harap marriage aku nih sentiasa dlm kebahagiaan dan dijauhkan dr org2 atau perkare2 yg cube nk mengganggu gugat ikatan kami.. aminnn...

walo ape pon dugaan yg melande, "aku akan bertahan sampai kapan pun" bak kate Samsons..

Kisah Yang Tak Sempurna - Samsons

Aku memang tak berhati besar
untuk memahami
hatimu disana
aku memang tak berlapang dada
untuk menyadari
kau bukan milikku lagi

ref: Dengar dengarkan aku
aku akan bertahan sampai kapanpun
sampai kapanpun

wow.. wow…

maafkan aku
yang tak sempurna tuk dirimu
usailah sudah kisah yang tak sempurna
untuk kita kenang

andai aku dapat merelakan
setiap kepingan
butiran kenangan indah

andai aku sanggup menjalani
setiap detik
dan waktu mendatang

Bergambar kat Lata Iskandar, after turun dari Cameron lps kawen arituh..

2 comments:

ultimatecass said...

good to know married life is treating u well :)

AfzaNistrator said...

well, If u could handle it well, it goes well..tp dugaan tu tetap datang..

Blog Widget by LinkWithin