21 November 2007

Miss my friend in Kosijaya

Sori lah x ter update blog nih. yelah, skang dah jd suri rumah nih bz sket. x leh access internet sgt. YM mmg x leh lgsg la.. ade mase sempat gak la jengok sket2 friendster n blog aku nih. Rindu lak kengkawan kat Kosijaya.. walopon ade gak beberape yg dah berenti, tp yg batch aku sume ade lg.. Mostly dak MFG la yg jd member aku sepanjang dok kat sane..Korang.. aku rindu ah korang.. Rozli, sian awak dah x de org yg slalu pusing blkg, borak2 ngn awak n gelakkan awak gaduh ngn yana..ahah.. Nafis, rindulah ko nye menari chicken little n iklan "burung ape?" tuh.. Fatin.. mane nye resipi cookies yg aku mintak tu? x kasik2 pon..Nadia, jage baby dlm perut tuh, kalo dah deliver, bgtau yek..yana, ko pon jage baby dlm perut tu yek..dah x leh tgk ko gaduh2 ngn Rozli..and x lupe gak Dino yg slalu pinjam kamus aku, and Suhailah yg juge pregnant.. jage baby bebaik yek..mkn byk2 sket..Sure korg rindu aku kan.. dah xde tempat korg nk refer kalo nk tny mende2 komputer nih.. Hmm.. tulah antare membe2 aku dak MFG kat kosijaya tuh.. Oklah.. semuge mase dpn korg semakin baik, kalo x kat kosijaya pon, aku doakan korg dpt keje kat tempat yg lg ok.. anyway.. just enjoy ape yg korg buat skang.. pade yg pregnant n bakal dapat baby (Rozli, Yana, Suhailah, Nadia) tuh.. nnt dah dpt baby bgtau yek, n good luck ok.. Rindu sgt korang.. Kalo korg ade dtg area Sri Kembangan ke, Cyberjaya ke, Putrajaya ke, bgtau la ek.. bleh lepak2..

2 comments:

Omecool20 said...

Selamat Pengantin Baru :-)

Jaga kawan saya baik2 eh :D

dulu selalu kami2 borak ttg love life dia ;-)

zaman roti tampal di Restoran Hakimi :D

notty1 said...

Aku pon member MFG tapi ko takde ingat aku..(LIM)

Blog Widget by LinkWithin