15 November 2007

Last day in Kosijaya


Hari nih last day keje kat Kosijaya Didactic Sdn. Bhd nih.. Alhamdullillah ade rezeki kawen nih, aku akan berpindah ke tempat baru. Semalam baru masuk keje selepas 2 minggu cuti kawen, so, dari smlm dah start kemas2 barang kat meje aku nih. Harinih dah handover mane2 keje kat bos aku and die pon dah bg sket2 nasihat kat aku. Tgh hari kang, die nk blanje aku mkn.. Farewell lunch la tuh. Due tahun lebih gak la keje sini. Kire ni la tmpt aku bertapak utk melalui alam pekerjaan dgn degree yg aku ade. Ok gak la keje sini, kengkawan ok, bos ok.. sedeh gak la nk tinggal kengkawan yg dah rapat sgt cam best friend.. tp nih mmg keputusan idup aku.. aku kene move on jugak.. yg lain2 pon byk yang dah nk resign.. Staff pon makin sket, and denga kate name company pon akan diubah.. tp part tuh aku x leh comment byk2 kang kene sue lak. So, tu jelah.. byk gak la aku blajar kat sini, dari x tau pape, skang dah tau dah.. bos aku Mr Hor tuh la yg byk mengajar.. mmg bagus tul die. xde pon die marah2 aku..ok lah.. bye Kosijaya..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin