10 October 2007

Selamat Hari Raye

Ok, kepade sume orang Malaysia mahupon Uganda dan semua yg beragama Islam dan juge peminat2 aku, aku nk mengucapkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!

Mintak maaf la kalo ade tersakitkan ati ke, salah cakap ke, terpukul ke, terlanggar ke, terganggu kenteteraman ke, termakan, terminum, ter ape2 lah..maaf kan aku ye insan yg hina ini..

Arinih aku dah mintak cuti half day.. so dah start Cuti Raye la.. esok pagi2 lagi selepas subuh aku akan bergerak meninggalkan ibukota Kuala Lumpur yg penuh dengan debu2 kota menuju ke kampung halaman ku iaitu di Taman seri Inderapura yang indah permai. eheh, raye nih aku beraye kat Kelantan, so, saing2 hok dok kelate tuh, buleh la jhupo deh.. aku nok jhepuk nih. eheh balik keje smule ari jumaat 19 oktober..seminggu gak la cuti. Company aku pon dah sedekah kan 1 hari cuti kepade sume pekerje2nye pade hari Jumaat ini bagi menambahkan cuti raye kitorg..Bagus2...

Ok, disebabkan aku nih xde hantar kad raye kat korg, (korang pon bukannye kasik aku pon.. ehhe) so, kat sini jela aku nk mengucapkan selamat ari raye yg amatla selamat nye. Jgn dok bawak kete laju2.. Byk speed trap tuh.. Lagi malang kalo x kesampaian ke kampung.. pesanan dari aku: "Ingatlah orang tersayang.."

Oh, and kepade sesape yg xde baju raye lg, atau baju raye nye x siap lg, jgn la sedeh2 yek.. ilek la.. raye je, bukannye ape pon.. ahah jgn jeles baju raye aku 4 pasang... merelip2 lagik.. Ha, kepade Encik Afat, pesanan dari tunang mu ini : "Jangan lupe beli songkok ye, and mintak ampun yek ape2 yg Afzan buat salah n terkasar bahase, tersilap kate, terlanjur bicare.."

Sekian, Terime Kasih..

Gambar ini tak ade kene mengene dgn post ini..

1 comment:

ultimatecass said...

selamat hari raya afzan!

n sorry sebab takkan dapat datang wedding reception kau. hope u're having fun planning the wedding.

take care

Blog Widget by LinkWithin