30 October 2007

Tangga-tangga ke Pintu Bahagia..

First Picture Taken Together


Esok aku dah start cuti.. cuti start 31/10/07 smpai la 13/11/07.. 2 minggu stret.. Esok akan gerak blk ke Kuantan ngn barang penuh dlm kete tuh. muat2 utk aku duduk je. hehe. So, aku sgt mengalu2kan kedatangan korang pade Ahad ni 4/11/07. Sorila menyusahkan korg dtg jauh2 ye.. eheh, xpe. aku blanjer mkn..


Thanks kat kengkawan yg dah wish aku tuh.. hari nih pon dah dapat 1st wedding gift dari dak opis. x nak bukak lg.. nnt nk bukak same2 ngn En Afat tuh. eheh.. Ok, hope korg doakan kebahagiaan n kegembiraan aku dlm memulakan hidup baru sebagai isteri org nih and menjalankan hidup berumah tangge.. Sebarang nasihat amatlah dihargai.. kalo ade yg x gembire ngan perkahwinan aku nih, aku mintak maaf.. jgnla simpan dendam dlm ati ke ape ke.. tu la namenye jodoh di tangan tuhan.. kite takkan tahu ape yang dah tuhan rencanakan utk mase dpn kite.. and aku sgt bersyukur sbb tuhan temukan aku dgn bakal suami aku nih.. (ewah..) diharap sume org akan jumpe kegembiraan die masing2.. everything happen for a reason. Percaye jela ckp aku nih bcoz 1 day kite akan tahu jugak ape reasonnye.. buat mase skang kite kene terime ape yg dah tersurat dlm takdir kite.. (eh, apsal lain mcm jek bunyinye..x pe kalo rase x berkenaan ngn idup korg, abaikan je).. Anyway, aku doakan sume org pun happy cam aku..

Aku excited skang nak mulakan hidup baru nih.. byk mende akan berubah.. and aku pon akan cube jd isteri yg terbaik dan ubah sume la perangai2 buruk tuh. eheh.. Lps kawen aku akan pindah ke Sri Kembangan.. and aku jugak x kerje lg sbg System Engineer kat Kosijaya Didactic ni lps tuh. After cuti kawen, aku keje lg 2 hari, then resign dah.. last day aku keje 15/11/07.. Buat mase nih, jd suri rumah dulula... ehehe.. (tak la..actually dah ade plan, tp x leh bgtau lg kat blog nih).. So, dah nk berenti keje nih satu hal lak nk backup sume khazanah aku dlm pc nih, nk hand over lg.. then nk punggah sume brg aku yg dah aku kumpul 2 tahun semenjak keje sini.. x pela.. nnt dah blk dari cuti baru nk start pikir psl nk pindah2 brg dari opis, n nak pindah rumah.. lps resign nnt bleh la menjalankan aktiviti pindah randah sepenuh mase..

Ok, hope lps kawen nih, hubungan ngn kawan2 x putus.. kawan still kawan cam biase..cume tanggungjawab n priority tuh je yg berubah sket.. but i'll try my best to make everyone happy.. x dak hal punye.. esp kalo ade mkn2 tuh bleh la ajak2 aku.. n to kwn2 yg juge akan kawen lps aku kawen nih, all the best preparing for your wedding ceremony (antarenye : Yus, Amiza, Wawa, Ann Shafera and ramai lg la..) So, friends, looking forward for a good marriage's advice and doa from u all..

Bye.. see ya on my wedding day kay.. hope everything run smoothly.. jgn le ujan..musim tengkujuh dah nih.. yg dtg dr jauh nk ke rumah aku tuh, drive elok2 yek.. and kat jln Gambang tuh slalu ade speed trap. Jgn bwk lebih 80kmj. aku dah kene.. huhu.. kalo sesat ke, ape ke, call aku ye..

1 comment:

nurkaseh said...

tahniah ..semoga kekal sampai ke akhir hayat hendaknya..insyaAllah..selamat menempuh alam rumah tangga,

Blog Widget by LinkWithin