09 October 2007

Invitation to My Wedding

Semekom sume. Sorilah lame x mengupdate blog nih. lately bz sesangat dgn preparation utk wedding aku. Byk yang nk dibuat sendri, bile dah xde mase camnih baru rase kalut. Huhu. Nih pon To-Do list aku panjang berjela lg. Ntah la sempat siap ke x. Kad pon blom siap lg.

Kad nih pon buat sendri jek. Disebabkan design dalam kad tuh dah ade, so, aku taruk sinila. Kepade sesape yg x dapat kad aku ke nnt, bleh la refer yg nih je. Sbb dah ade map sume kan. Maybe lps raye la kalo smpat pon nak pos kad aku tuh. Kalo x dapat jugak, anggap jela, nih Official Invitation aku utk korg yek.. Jgn kecik ati yek. Saje bgtau awal2 nih, manela tau ade yg nk planning2 ke ape ke. Yela time tuh dlm bulan raye lg kan, kire wat kenduri merangkap open house se'open-open' nye lah nih. Korg nk dtg bape ramai pon bleh. Kepade sesape yg dah lame mintak aku blanjer tuh, ha.. time ni lah aku blanjer korg mkn free.. makan la ikut suke korg.

Ok, pade sesape yg x berape tau lg, kat sini aku nk bgtau yg wedding aku akan berlangsung kat


  • No 21, Lorong 22, Taman Seri Inderapura, Kuantan, Pahang
  • Tarikh 4 November 2007 (ahad) 23 Syawal
  • Belah lelaki kat No 9, Taman Intan Jaya, Jalan Sungkai, Bidor, Perak.
  • Tarikh 10 November 2007 (sabtu) 29 Syawal

So, sesape yg agak2 jauh nk gi ke Kuantan tuh bleh la gi yg kat Bidor ke.. Dekat sket dari KL kan. For your info, kalo dari KL ke Kuantan amik mase dlm 3 jam kalo bwk kete ikut had laju maksimum kat LPT tuh. Hehe. kalo naik bas takes about 4 jam la plg lame pon.

So, to all my friends, Kengkawan STF, Kengkawan sekolah rendah (SKPB), Kengkawan Matrix (Institut Maxisegar, Rawang), Kengkawan UPM (KMR, Kolej 12/14, FSKTM), Kengkawan Praktikal (Telekom Kuantan), Housemate (Bangsar Utama, Segar Ria), Dormmates, Classmates, Clubmates, Officemates (Kosijaya, Caltex), Kawan or famili kepade kwn2 aku and sumelah yg kenal aku and Afat (aka evildead_78), you all are invited to

Nurul Afzan Aini & Rauf Arafat's Wedding

4/11/2007



Yang kat bwh nih lak kad jemputan untuk kenduri belah Afat

Alamak, aku x reti la pulak camne nk buat kad nih jd besar bile click.. nmpak kecik jek nih. Dah buat link pon x jd jugak..x nmpak lak tulisannye.. nnt ek, aku betulkan posting nih supaye nmpak sket kad nye.. tunggu tau..

1 comment:

Anonymous said...

ini rupanya pilihan hati rauf arafat. kawin jugak akhirnya si arafat ni. sure afzan ni terpaut dengan ayat2 power arafat. Caya la arafat. Good Luck Afzan.

Blog Widget by LinkWithin