02 July 2007

A short weekend

Rase malas je nak gi keje arinih..huhu, kalo ikotkan ati, kan bagus kalo setiap isnin pon cuti..huarggghhh.. x puas cuti rasenye.. ari sabtu kuar gi jalan TAR. Naik LRT sampai SOGO, sampai dlm kol 2. ronde2 dlm sogo..Org ramai gile.. nk jalan pon tese terhimpit-himpit. gile ah.. manela x ilang budak kat sogo..huhu.. esp skang tgh mega sale. Manusia berkerumun kat sogo tuh mcm ape.. termasukla aku . ehheh.. tp aku bkn nk beli ape2 pon.. saje jenjalan membeli belah tingkap..Kuar sogo aku meneruskan misi membeli belah tingkap di kedai2 kain terutamanye Kamdar, Nagoya, sumela deret kedai yg ade kat jln TAR tuh. actually nak cari sejenis kain utk di buat kad..jumpe jugakla kain yg dicarinye setelah penat naik turun 3 bijik Kamdar yg ade kat situ, 2 Nagoya, Globe, Harisson.. dasat btul..Pastu pergi pulak Semua House.. dari tingkat bwh smpai tingkat atas..jalan punye jalan mmg penat gile.. rase nk tercabut kaki.. dahla sengsorg jek.. ehhe.. pastuh gi pulak SSF..pastuh gi area masjid jamek pulak. Mmg dah plan nak beli tudung.. dapatla 4 helai.. at least ade gakla mende yg dibeli.. eheh.. pastuh disebabkan aku dah penat sgt, aku membuat gerakan balik. gi naik lrt kat Masjid Jamek. tau x mase tuh kol bape..kol 7 tau.. maknenye aku dah jalan dari kol 2 sampai 7 ptg.. 5 jam tuh.. ehehe.. iush kalo bab bershopping nih, mmg x kisah penat mane pon. x mkn pon xpe..aku x taula bape km dah aku berjalan harituh.. sbb tu aku suke shopping sorg2 bleh gi mane yg aku suke, berape lame pon aku nak.. xyah nk risaukan psl org lain. sbb aku nih kalo nk membeli sure survey sume kedai dulu, tgk2 harge.. kalo dah puas ati, and harge berpatutan barulah beli. baru puas ati camtuh..
Hari ahad pulak, pepagi lg ikut afat gi amek cousin die kat KLIA balik dari Yaman. Punyela lame tggu dlm kete smpai aku terdeman selsema sbb cuace panas gile, tp dok dlm kete yg aircond sejuk.. bak kate dokter, hidung aku nih sensitif terhadap cuace sket..kalo x kene gayenye, mule la selsema, kalo pagi dah start, smpai ke malam la..huhu.. arinih pon still rase x sihat lg.. tekak pon dah sakit sbb asek bersin jek..lps gi KLIA smlm, gi mkn jap, pastuh merehatkan diri jap, pastuh gi tengok Die Hard 4.0 kat Galaxy Ampang kol 4.30 ptg bersame En. Evildead, Dassler & fiancee, and Amad. Best siot.. mmg dasat gile babas aah.. baik korang gi tengok.. sungguh ganas.. make sure umo 18 tahun ke atas ek.. lepas tuh, dinner, and balik ke rumah.. tengok tv jap, kol 11 dah tido.. x larat sgt dah nk bukak mate..
Oklah, ade keje nih, nak gi amek gambar visitor yg dtg Kosijaya nih..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin