16 July 2007

Cameron Vacation's Photos

Ha.. nih baru dapat gambar mase gi Cameron last week.. so sajela nak post kat sini seperti yang dijanjikan.
7/7/07 (sabtu), sampai Cameron dalam kol 5. Nih gamba kitorg mkn malam yang dimasak mak aku.. Menu: Ikan Patin masak tempoyak (favourite si Afat la nih, mkn smpai 3 pinggan). Ikan Patinnye bawak dari Kuantan tuu..
Yang nih gambar kat Kea Farm, beli sayo2 yg byk gile tuh..ni lah antare famili aku yg gi Cameron..

Aku ngan Adek aku, Nuru.. kat Rose Valley nih.. nak masok sini bayo RM4 sorg.. xde la ape sgt pon, ade bunge2 jek..

Abah aku ngan anak Mok Su aku, si Firdaus..

Abah aku, Mak aku, Mok Ngoh dan Mok Su ku..kat Rose Valley jugak.. dah penat jalan tuh..

Nih bunge ape ek? Nak je petik. Tp x bleh. Tp Mok Ngoh aku slamber je amek, taruk dlm beg wat balik.

Nih Abah & Mak aku. Kat Smokehouse nih.. kitorg singgah amek gambar je. Cantek kawasannye sbb ade ciri2 british sket..

Nih pulak kat Cameron Valley. Yg kat blkg tu la Tea Shop die. Ala yg teh seteko RM10 tuh (utk 4 cawan jek) aku pon pelik, tmpt ladang teh, tp tehnye mahal.. Dah kol 6 ptg time nih. Tgh hujan tuu bergambar. Sejuk gile.

Makan steamboat ngan famili Afat. Sambil celebrate beday diorg2 yg bulan 7 tuh.

Abah aku nih mmg suke kalo amek gambar nk posing ngan sayor2 atau ape2 la yg berkaitan. Yg ditengah, Abah dan Ibu Afat.

Nih dah abes beli sayor dah mase nih. Dah nak balik, amek gamba ramai2.

Nih antare gamba bunge2 yang aku sempat amek. Oleh kerane aku nih suke bunge and suke amek gamba & tengok gambar, tu psl la banyak gambar dlm blog aku nih. Bak kate pepatah "A picture says a thousand word.."

No comments:

Blog Widget by LinkWithin