21 June 2007

Rindu kete aku..

Dah due hari x de kete nih, rase patah kaki jugak la.. rindu kat kete pon ade.. biasenye tiap2 hari boleh bawak kete gi ofis.. nih dah 2 hari tumpang housemate aku. Bile tengok je MyVi ijau, mulela teringat kat MyVi aku.. huhu..ape kabar la die. Abah aku kate dah antar kat Perodua Service Kuantan semalam. Repair kat Perodua jela.. Bleh dapat original parts sume and kualiti terjamin sket. Tp agak mhl la.. x pe la sume claim insurans jek la. aku x kisah la ape diorg buat asalkan kete aku kembali cun cam dulu.. Kesian MyVi aku masuk spital.. 2 hari lepas aku mimpi kete aku eksiden lg teruk. Dlm mimpi tuh, aku parking MyVi aku kat tempat cerun sket, pastu bile aku tengok dari tingkap rumah, aku nampak MyVi aku bergerak ke depan dgn sendrinye, die langgar kete yg kat dpn die, then langgar bangunan ke ape ntah aku x ingat sgt.. yg pastinye die remuk gile la.. Pastuh aku terjage dgn terkejut nye, then bile pikir balik, seb baik tuh mimpi jek. Kalo betul, nangisla aku.. Aku nih sejak ade kete nih, asek jek mimpi kete aku.. ehehe.. pelik kan.. tp byk kali jugak la.. ade penah mimpi kete masuk dlm lopak air yg sangat dalam pastuh dihanyutkan air smpai tenggelam and bile dah timbul blk, tgk pintu kete dah kemek teruk. Dahla mimpi buruk2 jek sume..ade tuh pulak aku mimpi kat parking, aku baru abes shopping, nk masuk dlm kete, ade perompak nk amek kete aku, aku jerit mintak tlg, adela sorg lelaki dtg, die gaduh ngn perompak tuh, tapi rerompak tuh tetap berjaye melarikan kete aku.. pastu mcm2 lg la mimpinye..tp mimpi yg baik pon ade jugak..mimpi jalan2 ngan kete aku..
Hmm.. tak tau la bile bleh siap kete aku nih.. Ssh la nk gi beli makanan pon kene tumpang org..

1 comment:

DETOmadSO said...

hello...
aihh...rindu kereta jaa? tak rindu tunang kaa... :P...

Blog Widget by LinkWithin