28 June 2007

Nothing...

Lame x update blog, xde ape yg menarik nak ditulis.. hari2 yang berlalu same jek.. bangun pg, gi keje, kol 6 blk keje, dok rumah tgk tv sampai kol 12 mlm tido.. kete still kat Perodua lg, x tau bile nak siap. Skang nih tengah dok call org Commerce Takaful psl nk mintak claim kete aku yg dilanggar oleh kete org yg pakai insurance Commerce Takaful nih yg bulan 1 arituh. Dah masuk 6 bulan, sampai skang aku x dapat2 lagi claim nye.. bile nak call diorg, mmg ssh gile tefon tu nk berjawab. kekadang aku redial je byk2 kali adela sampai setengah jam.. selagi org x angkat, selagi tu aku call je.. barula dapat ckp.. pastuh, kekadang ade gak yg kene marah ngn aku..yela diorg nih mmg buat keje lembab tahap cipan la.. everytime aku call nk tanye progress, time tu la baru die kate nk bukak email la, nk reply la, then nak call balik la.. sudahnye.. xde pon call balik. then aku akan call lagi, and baru la mende tuh jalan sket.. die soh tgu seminggu la.. seminggu lps tu call blk, pastu ckp pulak, ade dokumen x sampai la, then diorg akan ulang blk step2 yg dah aku ceritekan td.. tu yg mende nih drag sampai 6 bulan dah..mmg gilo la.. aku nasihat kan la kat korg, jangan la sesekali amek insuran Commerce Takaful.. service tahap 0 punye..yang saket atinye, kalo call mmg ssh gile nak angkat..dah byk kali aku complain, buat x reti jugak.. mintak maap la sesape yg keje ngn Commerce takaful tu yek..trus terang aku ckp, mmg mengecewakan la.. bile aku call org nih, org ni pas ke org sane, call org sane, soh call org lain pulak.. then blk smule org ni..

Janganla korg terpedaye ngan iklan Comerce takaful kat TV tuh.. mmg tipu belaka tuh.. huhu.. bile ntah nak setel claim aku nih.. aku dah geram nih.. amek ko, aku taruk logo nye kat sini.. biar org sume tau Commerce Takaful nih x mesra pelanggan langsung!


p/s: Sorry la aku mambebel pulak kat sini..cume nak meluahkan rase ketakpuasan ati aku je..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin