01 June 2007

Cerite harinih

Pak Imam Gile
Pak imam tu stil sebok2 msg aku lg.. ntah la.. ustaz jenih ape la.. teruk betul. asek mintak2 no tefon kawan aku dari aku. last2 aku buat x layan je.. satu msg die pon x balas.kalo x paham2 jugak tak taula..x malu kan. name je ustaz..nak marah kang, takot pulak die calarkan kete aku.. aku tu je yg plg aku takot.. sbb kete penah kene calar parking bwh apartment tuh.. ntah sape punye angkare ntah. geram btul. xtau la kot2 ade org x puas ati ke, ape ke..kang x pasal2 kete aku jd mangse..

Azhanie's Wedding
hmm...Mlm karang ade wedding kawan aku Azhanie namenye. Die Classmate mase kat STF dulu..xde la rapat sgt, sbb diorg nih ade geng..tapi ok la.. baik je ngn die..ade yg panggil die Hanie ataupon Non.. Alkisahnye die nih kawen ngn jejake berbangse India.. tapi bukan india Malaysia nih..hanie nih blaja kat US, pastuh terjatuh cinte ngn mamat india ni yg juge merupakan coach basketball die. Pas kawen katenye akan dok US la. hanie nih anak Dato' rasenye..yg aku ingat bapak die dulu penah jd nazir, melawat sekolah kitorg utk bg gred ISO. Bapaknye name Abdul Raof. dasat jugak la orgnye.. skang katenye die incharge bahagian U pulak.. xtaula ape jawatannye.Die kawen pon kat Dewan Perdana Felda. So mlm nih la baru nk jumpe die setelah dkt 6 thn kot x jumpe..nnt aku taruk gamba nye kat sini.. sure gempak gile nih..dah la kawen ngan foreigner..

Linda Gi Tioman
emm.. smlm pulak teman Linda shopping baju die nk gi Tioman.. bestnye die dapat gi Tioman.. huhu..best ah ade company trip every year..kat company aku nih, manela nk merase..cet. ni yg rase nk keje ngn Shell nih..waaaa!!! aku jeles Linda dapat gi Tioman!!!! nak ikot!!! sure skang die tgh dok tepi pantai.. dahla dok kat Berjaya resort..mak aai, aku dah terbayang ke syokkannye.. bilela nk pegi nih..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin