30 May 2007

Sira's Wedding



Ok satu lagi wedding aku gi last Saturday.. eh, sori la tetibe blog aku nih asek cite psl org kawen jek..abes, tu jela aktiviti aku dihujung mggu.. ramai btul kengkawan yg kawen sejak 2 menjak nih..akan dtg, ade berderet lg nk kawen tahun nih.. xpelah kan..taruk jela gamba diorg..

ok, nih wedding Sira, kawan aku dari matrix kat Maxisegar, then jumpe blk kat UPM, then keje same kat Kosijaya, and dok serumah, sebilik selame dkt setahun.. kire best fren jugak la Sira nih..kenal baikla ngn famili die, famili makcik die..Ha yg best nye psl Sira nih, die bertemu jodoh ngn pakcik nye.. ehehe.. bukan pakcik dekat la.. Husband die nih, yg die panggil Ateh ialah 2 pupu kepade mak die.. nenek sira ngn mak Ateh nih adek beradik..kirenye pangkat pakcik jugak la..So, mak ateh yg dulunye Sira panggil Opah, kenela panggil Mak skang..tu la dinamekan jodoh, pusing2 last2 ngn si Ateh nih jugak jodohnye..diorg nih dari kecik mmg dah knalla. cume x rapat je..So, x kisahla.. asalkan korg bahagie..tercapai jugak hajat sira nk pakai Songket bertemakan bunge tabur mase die kawen..Tapi die nih pas kawen gi dok penang, ikut husbandnye yg keje buat jambatan Pulau Pinang skang..Teringat dulu aku, Sira, and makcik n pakcik die gi penang, melawat si Ateh nih mase mule2 die keje sane.. best sgt gi Penang.. hope bleh gi lg.. maybe melawat Sira pulak..okla. Slmt berbahagie la kat korg.. aku tumpang bahagie, sbb kalo x kerane aku rekomenkan keje kat Kosijaya, n ko mintak tlg Ateh tlg pindah brg ko ke rumah aku, sure ko x bercinte ngn Ateh tuh.. eheheh.. Ok semuge cpt dpt baby..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin