22 February 2007

Hari yg x de keje

aku x tau la utk sape aku menulis nih.. tapi tulis je la.. sape nk bace, bacela.. bukan berfeadah pon bahan bacaan nih.. eheh. hmm.. harini, bgn pagi, gi keje cam biase.. parking kete kat ofis, tgk kete dah ade calar sket kat pintu side driver.. malaun mane la nye keje tuh..huhu. sian kete ku.. ke, aku sendri yg tergesel pape ek? ntah la.. bwk kete pon kalut2 lagik..
hmm.. arinih bos x de lagik.. masih bercuti raye cine.. chinese2 lain pon x de kat ofis.. rase mls lak nak buat keje.. tapi rasenye mmg xde la keje yg nk kene siapkan.. cume tggl research2 je yg sememangnye malas nk dibuat n asek tertangguh je tuh.. xpelah, abaikan dulu.. kang bos dah bebel baru nk buat.. eheh. em..aku rase lagi baik aku preview Ms Vista ngn Office 2007 nih. kang bos aku tanye mulela x leh nk jwb.. huhu..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin