28 February 2007

Irfan Haiqal



Nih Baby Derq.. Namenye Irfan Haiqal Bin Jamalul-Khir.. Lahir pade 10 Feb 2007.. congrats Derq!! now dah jd mama.. take care of him.. Aku dah gi tgk Haiqal Last week, Sabtu 24/2/07.. Cute sgt Haiqal.. kecik je.. die tgh tido.. geram sgt tgk rase nk picit2 jek.. eheh.. x saba nk tgu Haiqal besa sket, bleh la main ngn die.. baru umo 2 minggu, nk pegang pon takot.. fragile lg..derq lak x gemok2 pon, still kurus cam dulu..tapi sayangnye x sempat tgk derq mase die pegnant..tgk gamba dlm friendster je..Ok, all the best Derq & Jamal.. semoge jd parent yg baik.. skang tanggungjawab dah bertambah. didiklah die sebaiknye.. bak kate pepatah, anak2 nih bagaikan kain putih..bergantung pade ibu bape utk mencoraknye.. selamat mengharungi cabaran menjadi ibubape di zaman moden nih.. jgn jd mat rempit sudah.. eheh..

23 February 2007

FaraDizyana's Wedding





Fara's wedding 18 Feb 2007. Kat bukit sekilau.. Very nice decoration..tu yg aku amek gamba byk2, bleh tiru nnt.. die pon nampak berseri2 setelah diandam. dah la makin kurus die nih.. x sangke, cun sungguh kawan aku nih.. mmg tabik spring la sbb die berjaye menguruskan badan die seslim ini.. aku lak makin tembam.. ehehhe.. anyway, that day, aku smpai awal sgt, pengantin lelaki x dtg lagi, so, x sempatla nak amek gamba husband die.. aku pon x penah tgk lagi camne rupe husband die.. yang aku tau namenye Zulhishamuddin.. anyway, semoge korg bahagie la sampai ke akhir hayat..all the best for your new life fara..aku tumpang bahagie..sungguh..

22 February 2007

Hari yg x de keje

aku x tau la utk sape aku menulis nih.. tapi tulis je la.. sape nk bace, bacela.. bukan berfeadah pon bahan bacaan nih.. eheh. hmm.. harini, bgn pagi, gi keje cam biase.. parking kete kat ofis, tgk kete dah ade calar sket kat pintu side driver.. malaun mane la nye keje tuh..huhu. sian kete ku.. ke, aku sendri yg tergesel pape ek? ntah la.. bwk kete pon kalut2 lagik..
hmm.. arinih bos x de lagik.. masih bercuti raye cine.. chinese2 lain pon x de kat ofis.. rase mls lak nak buat keje.. tapi rasenye mmg xde la keje yg nk kene siapkan.. cume tggl research2 je yg sememangnye malas nk dibuat n asek tertangguh je tuh.. xpelah, abaikan dulu.. kang bos dah bebel baru nk buat.. eheh. em..aku rase lagi baik aku preview Ms Vista ngn Office 2007 nih. kang bos aku tanye mulela x leh nk jwb.. huhu..

16 February 2007

Jiwa Kacau

emosi.. kusut.. mcm2 pikir.. ntah la.. don't border me..
Blog Widget by LinkWithin